Zenon farlar

Zenon Far ürünlerinde online satış GittiGidiyor'da! Zenon Far modelleri, Zenon Far çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. H H H H H HHoto xenon far modelleri, bi-xenon far çeşitleri n11.

Araç xenon far markaları fiyatları Yedek Parça kategorisinde! Zenon Far modelleri, zenon far markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. Bi-Xenon far (Bi = İki), Xenon farın geliştirilmiş bir versiyonudur.


Bu sistemde tek bir far ile hem kısa hem de uzun far ışığı üretilebilir.

Gün ışığını benzer bir aydınlatma teknolojisi kullanan Xenon farlar gece sürüşleri esnasında sürücüyü büyük ölçüde rahatlatarak daha güvenli bir şekilde . Eki 20- bende 20model reno kangoo araç war.

Xenon Far ampul ve yardımcı aksamlardan oluşan aydınlatma sistemidir. Yüksek aydınlatma ve görüş mesafesi sunar. Bi-Xenon farları, büyük aydınlatma gücüyle gece görüşünü belirgin bir biçimde iyileştirir ve ayrıca otoyol kenarlarını daha yoğun . Oca 20- Xenon farlar günümüzde pek çok araçta kullanılan oldukça iyi performans sunan aydınlatma cihazlarıdır. Eyl 20- Teknolojik gelişimle birlikte piyasaya çıkan XENON farları bazı trafik polisleri yasak diyerek cezaya tabi tutuyor. Peki H Hxenon kit diye satılanlar nedir?


Normalde halojen ampul kullanan (örneğin H7) bir far veya merceğe doğal olarak D2S Xenon ampulu takılamaz. Araç aktif Xenon farlarla Active Bending Lights – ABL - donatılmışsa farlardan gelen ışık virajlarda ve kavşaklarda emniyeti artıracak şekilde azami aydınlatmayı . Eki 20- Xenon far son yıllarda yeni otomobillerde kullanılan son teknoloji far aydınlatma sistemlerinden birisidir. LAND ROVER FREELANDER SAĞ SOL XENON ZENON FARLAR - Tüm Yedek Parça yedek parçaları ve aksesuarları en uygun fiyatlarla, .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü