Audi a4 usb girişi

Tem 20- artistik tepkilerden kaynaklı edit: araç 20model ve usb girişini müzik dinlemek için değil, ekstra bir aparat olmadan telefonları şarj. Oca 20- Bunlarla Giriş Yapın: Facebook+ Twitter DH Giriş: ? Audi A Kasım 2007'nin sonlarında 20euro civarında bir liste fiyatıyla pazara girecektir.

Yeni Audi Apek çok büyüleyici özelliği kombine etmektedir. Araba CD MPUSB Arayüzü Adaptörü AUX Girişi için Audi AAASATT SSMini ISO P ile mavi bağlayıcı. Audi USB, SD AUX çevirici adaptörler, USB, AUX SD aparatları modülleri n11.


Audi AOrjinal Teyp Bluetooth USB AUX Aparatı.

Audi A20Modelleri Dünya çapında tanınmış bir marka olan Audi'nin en güzel modellerinden biri olan Aserisini 2015 . HER MARKA MODEL ARAC IÇIN ORJINAL TEYIBINİIZE UYUMLU USB BAGLANTI APARATI. UYUMLU AUDİ MODELLERİ AUDİ ABKASA 2008-20AUDİ A2007-20AUDİ Q5. DVD OYNATICI,USB GİRİŞİ,SD KART GİRİŞİ İLE YÜZBİNLERCE. Audi Aaraba 6TL'den başlayan fiyatlarla.


Ayna eşya paketi̇ audi̇ şeri̇t yardim sd card gi̇ri̇şi̇ aux usb gi̇ri̇şi̇ i̇ç mekan. May 20- Audi AUSB SD AUX Aparatı 19- Oto, motosiklet yedek parça,. Yuva); Optik Sürücü Yok; Kasetçalar Yok; USB Girişi Var; Kart Okuyucu Var.


Audi ile ilgili tüm fonksiyon kapsamını kulla-. The 20Audi Agets some tasteful styling tweaks but retains a modest. More objectionable is the absence of a USB port—if you typically rock out to a flash. For VW Audi AAAQQ4'AMI MMI Interface 3. USB Audi Music Interface AMI MMI AUX Cable for AAAAAAQQR8.


Usb veya İphone dan Müzik Dinleme - Video İzleme. Phone - Usb Giriş Bağlantısı; Kablo Tesisatı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü