Chandelier çeviri

Sia Şarkı Çevirileri - Chandelier : Party girls don't get hurt Parti kızları incitmez Can't feel anything, when will I learn Birşey hissedemez, ne zaman öğreneceğim I . Can't feel anything, when will I learn. Bir şey hissetmezler, ne zaman öğreneceğim.

Ara 20- Sia - Chandelier Türkçe Çeviri. Parti kızları zarar görmez” Bunu öğrendiğimde .

Miley Cyrus - We Can't Stop (Türkçe Çeviri) - Duration: 3:56. Sia Chandelier Türkçe Çeviri LYRİCS: Party girls don't get hurt. Sia Chandelier Şarkı Sözleri ve Çevirisi.


Eki 20- Sia Chandelier şarkı sözleri, Sia Chandelier lycrics ( Türkçe çeviri) Chandelier Avize Party girls don't get hurt Parti kızlar incinmez Can't feel.

Türkçe'ye çevirisi: Sözcüklerin çevirilerini, telaffuz notlarını ve kullanım örneklerini içeren çevrimiçi sözlük. Türkçe sözlükte 'chandelier' ın karşılığı ve başka pek çok Türkçe çeviri. Sözlük İngilizce Türkçe Çeviri Fransızca Almanca Rusça İspanyolca İtalyanca - Sözluk.


Anlamı, Fransızca Sözlük'te chandelier kelimesi için çeviri, Fransızca Sözlük, Fransızca Türkçe Çeviri, Online Fransızca - Türkçe Sözlük . A branche decorative lighting fixture that holds a number of bulbs or candles and . CHANDELIER Party girls don't get hurt Can't › Türkçe: Ben aşağı doğru itin öğreneceksiniz zaman AVİZELER Parti gir. Dili Algıla, Afrika Dili, Almanca, Arapça, Arnavutça . Fransızca Sözlük çeviri - Türkçe Glosbe, online sözlük, ücretsiz. Tüm dillerde milions kelime ve ifadeler göz atın. Chandelier kelimesinin Türkçe karşılığı.


Türkçe ne demek, chandelier Sözcük Çevir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü