Led üreticileri

Ara 20- Ağustos Teknoloji Firma Sahibi Emre Güneş, her bir markanın farklı segmentleri olduğuna değindi: “LED ENGINE çip paket üreticisi, . LED'ler, belirli bir deşarj seviyesinden itibaren ESD'ye duyarlıdırlar. Türkiye'nin en büyük aydınlatma üreticisi firmalarından biri olan Veksan Aydınlatma 2013 .

LED'i biz icat etmedik, Dünya'daki en büyük üretici de biz değiliz! Ama okudukça bizi haklı görerek onaylayacağınız çok sözümüz var… Bu yazımızda birinci . Mar 20- TÜRKİYE'de Ar-Ge ve patentin önemi artık daha iyi anlaşılıyor. Dünyada sadece üretim patenti ve bu patentlerle üreticisi olan 'LED' .

Jonksiyon Sıcaklığı: LED içerisinde, ışığın oluştuğu noktadaki (jonksiyon) sıcaklıktır. Bu sıcaklık aydınlatma üreticisi tarafından doğrudan ölçülemez çünkü . LED'i ve aynı zamanda çipini kendi üreten LED dünyasının lider üreticisi Osram ve Lextar LED distribütörlüklerimiz bulunmaktadır. Yüksek Kaliteli Çin Led Üreticileri Üreticilerini Çin Led Üreticileri Tedarikçilerini ve Çin Led Üreticileri Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba.

Ağu 20- Çin`in en büyük LED Işık üreticisi Türkiye`de. LED ışık üreticisi Neo-Neon Türkiye`de de yeni bir üretim tesisi kurarak . Geleceğin Hastanesi “Mersin Şehir Hastanesi” Bugün Açılıyor. Mersin Şehir Hastanesi, bugün Cumhurbaşkanı . Firmamız bir çok led üretici firmanın çözüm ortağı olmasının yanında, Kore menşeili trafo üreticisi Union Elecom ve led modül üreticisi Startec firmalarının tek . LED Aydınlatma, Fiber optik aydınlatma teknolojisi, dekoratif led aydınlatma ürünleri.


Standart ürün grupları yanında, özel tasarım ve projeye özel led üretimler. Oca 20- Endüstrinin içinde olan insanlara göre tüm bunlar, Zhongshan'daki bir LED üreticisinin kendine göre bulduğu bir yöntem. Tayvan'da kurulan Neo-Neon International Lt dünyanın en büyük led aydınlatma üreticisi ve tedarikçilerinden biridir. Akvaryumlar için özel dalga boylarında ve Kelvin (CCT) değerlerinde LED.


Vetaş LED Aydınlatma Sistemleri İç Mekan ve Dış Mekan LED Aydınlatma. Vetas LED is an industry leader in LED Lighting solutions for Outdoor and Indoor . Ben buldum ama birsürü led üretici firması var.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü