Yangına dayanıklı şaft kapağı

Revizyon kapakları, alçıpan asma tavan, taş yünü ve demontable bölme duvar sistemleri. YANGINA DAYANIKLI ŞAFT KAPAĞI (TESİSAT KAPAĞI). Yangına dayanıklı şaft kapağı imalatları ile ilgili her türlü soru ve teknik destek için bizi arayabilirsiniz.

TS EN 1634-TEST KANITLI DK YANGINA DAYANIKLI AHŞAP ŞAFT. Firmamız yangına dayanıklı şaft kapakları üretimi yapmaktadır. Yangına 60-90-120dak dayanımlı şaft kapaklarımız mevcuttur.


Aradığınız yapı malzemesi Yapı Kataloğu'nda!

Yangına Dayanıklı Şaft Kapağı ile ilgili tüm yapı malzemeleri için hemen tıklayın! Genel olarak kullanım amacı mekanik ve elektrik tesisat kapağı olarak da bilinen şaft. YANGIN KAPILARININ DAHA DAYANIKLI OLMASI NELERE BAĞLIDIR . Yangına dayanıklı olan şaft kapakları, olası bir yangın durumunda kalitesine göre 6 9 1dakika boyunca yangına dayanıklılık gösterir. Yangın Kapısı,Yangın Kapıları,Yangın kapısı fiyatları,yangın kapısı firması,istanbul yangın. Kapak larımızın cıvata bağlantılı pimli çift menteşe vardır.


Yangın kapıları dakika ısıya dayanklı - dakika ısıya dayanıklı - 1dakika ısıya . Yangın Fitilleri Grafit, Alçıpan Aboardex dir.

UYGULAMA : YDK Serisi kontrol kapakları, Yangına Dayanıklı Şaft Kapağı tüm fonksiyonelliğinin yanısıra, . TANIYDK : Şaft içi 1049Cº - 1Dakika, Şaft Dışı 1006Cº - Dakika. TS EN 1634-test kanıtlı ve sertifikalı dakika yangına dayanıklı ahşap şaft kapakları ve ahşap yangın kaçış kapıları. Tedarik : Yangına dayanıklı ve Çok amaçlı metal kapılar.


Sac kasa,; Sac kanat (panjurlu camlı),; Şaft kapağı,; Çelik kalıp,; Teleskopik boru dikme,; Düz ve döner merdiven.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü