Infrared rezistans

Sizlere Ser Rezistans olarak Infrared Rezistans konusunda en kaliteli ürünlerimizi sunarak hizmet vermeye devam etmekteyiz. Karbon Infrared ürünleri yatay olarak veya dilerseniz dikey olarak. Isıtıcı Flementleri (NIF 1001) 12W Flement (NIF 1002) 16W Flement (NIF 1003) 18W Flement (NIF 1004) 20W Flement (NIF 1005) 24W .

Seramik infrared ısıtma elemanları uzun dalgaboyunda infared ışıma yapan verimli, dayanıklı ürünlerdir. Seramik infrared rezistanslar çok farklı endüstriyel ve . CMS Lamine Kesim Masası'nda kullanılan ısıtıcı rezistansın üretici firmasıyız. Helios marka infrared rezistanslar ile daha yüksek performans daha düşük enerji .

Kuartz tungsten ürünlerde kullanılan tungsten filament kirpi dikeni ya da yıldız tip filament sargısına . Isıform rezistans, ısıtıcı, rezistanslar, ısıtıcılar. Dayanıklı, seramik çamurla kaplanmış, aşınmaz uçlar.

Yüzey ısıları : Quartz rezistanslar, infrared seramik ısıtıcılara göre yüzey ısıları daha yüksektir. Infrared Isıtıcı 30Watt Tel Rezistansı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! KUMTEL İnfrared Isıtıcı Rezistans , Tel - ( Tüm Modeller ). UFO tipi İnfrared Isıtıcı Rezistans ( Tel ) - 20W.


Far Infrared ışınlar'' Tanrı'nın insanlar arasında paylaşılmak üzere hediye ettiği bir hazinedir. Quartz rezistanslar kısa ve orta boyda ısı yayılımı sağlarlar ve hızlı bir ısınmaya ihtiyaç duyulduğunda en çok tercih edilen rezistanslardır. Gençler Rezistans Isı Sanayi ısıtıcı sistem ve ekipmanları sektörüne yeni bir.


Anasayfa; Seramik İnfrared Rezistanslar. NFRARED SOBA SPİRAL REZİSTANSLAR (PİYASA). Quartz Cam ve İnfrared Rezistansları Çeşitleri, Quartz Cam ve İnfrared Rezistansı, Cam Isıtıcı, Cam Rezistans, İnfrared Isıtıcı, Soba Rezistansı, Soba Camı, Dış . HTS serisi ısıtıcılar, içi boş bir döküm seramik işlemi kullanılarak üretilir ve ısı yalıtım malzemesi ile doldu-.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü