General mobile usb kablosu

General Mobile Discovery Quadro Hızlı Şarj USB Data Kablosu. GENERAL MOBİLE DİSCOVERY USB KABLO ŞARJ DATA. General Mobile Kablo modelleri, general mobile kablo markaları, seçenekleri, özellikleri ve.

General Mobile GM PLUS Orjinal Şarj Data Kablo Type-C Usb. Merhaba arkadaşlar ben telefona usb kablosu taktığım da şarj oluyor fakat depolama alanı olarak olmuyor sebebini bilen veya daha önce . General Mobile Discovery Şarj Kablosu ürünlerinde online satış GittiGidiyor'da! General Mobile Discovery Telefonu bilgisayarımıza kablosuz bir şekilde bağlama nasıl oluyor onun.

General Mobile 4G sahiplerinin ilk kurulumdan itibaren bir çok temel ayarları öğrenmesinde yardımcı olan. Sony kablosu ile denedim çok daha kalın bir kablo bu taktığım gibi usb modu açıldı valla :-) Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı. GENERAL MOBİLE DİSCOVERY OTG KABLO YARDIM LÜTFEN! Kas 2013GM Discovery usb ile internetKas 2013Gm Discovery HDMI KabloEyl 2013forum. General Mobile Gm Plus Usb Type C Şarj Kablosu Beyaz Fiyatı,rh:hepsiburada.


Case 4U General Mobile Discovery 3inEv ve Araç Şarjı + Fiyatı,rh:hepsiburada. General Mobile Etab Kablo Şarj Usb Kablosu GittiGidiyor\u0026;da 26080182rh:urun. Usb Kablolar Usb Kablolar,rh:ceppark.

General Mobile Discovery Şarj Aleti Usb Kablosu Şarj Kablo - n11. Başka bir görseli rapor etLütfen rahatsız edici görseli rapor edin. General Mobile Discovery Bilgisayar Görmüyor. General Mobile ın DSTmodelli telefonunu kullanıyorum. General Mobile Discovery için sitemizde 1kablo bulunuyor.


Cortrea Micro USB Dayanıklı Halat Mavi Data Kablosu 50m. Sitemizde General Mobile Discovery Elite modeline uygun 1kablo bulunuyor. Kas 20- GM Discovery marka telefona sahibim bilgisayara bağladığımda şarj oluyor fakat usb depolama seçenekleri çıkmıyor hani çıkar ya usb hata . Oca 20- Ortam cihazı olarak bağlıyacağım kısım neresi ? Telefonu USB kablosundan bilgisayara bağlayınca ne telefonda nede bilgisayarda hiçbir işlem . Mar 20- Kardeşim bilgisayara bağlayınca ayarlardan sağ üstte seçeneklerden USB bağlantısına gir, kamera olarak tanıt. General Mobile Gm Plus Usb Type C Şarj Kablosu Beyaz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! General Mobile Discovery USB Depolama Sorunu.


Kabloda olduğunuda düşünmüyorum, kabloda olsa şarjda etmezdi bence. Oca 20- General Mobile Discovery USB Hata Ayıklama Modunu Açarak Bilgisayara. Bilgisayara Bağlı USB kablosunu telefona bağladığınızda ekrana . Kas 20- GM Discovery telefoumu usb kablo ile bilgisayara bağlıyorum.


Yahu sistem ayarlarına nasıl giriceğiz General mobile Discovery 2+ . USB kablosunun telefona ve bilgisayara düzgün bir şekilde takıldığından emin olun. Bağlantı kurulduğunda telefonunuzun durum çubuğunda .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü