Halı saha aydınlatma

LED'li projektör ise 1watt gücüyle renkleri daha canlı bir aydınlatma vermektedir. LED'li armatür 100W lık enerji tüketerek 4watt'a çok yakın bir aydınlatma sağlar.

Spor Saha Aydınlatma Sistemleri, Saha Aydınlatma Sistemleri, halı saha aydınlatma fiyatları, halı saha aydınlatma hesabı, saha aydınlatması yapımı, halı saha . Her türlü dış ortam aydınlatmaları için. Yüksek renk kalitesi sayesinde çok büyük tasarruf sağlayan LED armatürlerle dış ortamlarınızı aydınlatabilirsiniz.

Sporun her branşında, mevcut tesislerin modernize edilerek üst seviyelere getirilmesi sonucunda futbol, tenis, basketbol, . Spor sahalarda elektrik tasarrufu sağlayan Led projektör ürünleri ile spor saha aydınlatması ve açık, kapalı halı saha aydınlatması sağlamaktadır. Halı sahada yapılan maç sırasında elektrik kesintisi, soğuması gereken ve yeniden ısınması ile ışığı vermeye başlayan klasik tip (LED olmayan) armatürler .

Talep edilen Aydınlatması LED ışığı Soğuk Beyaz – Günışığı Beyaz olmalıdır. Buradasınız : Anasayfa Kategoriler Spor Salonu Ve Halı Saha Aydınlatması. Profesyonel ve amatör spor tesislerinin kullanımına uygun aydınlatma sistemleri.


Halı sahalrdaki aydınlatma sistemi tüm iklim şartlarına dayanıklı ve ışığı halı sahanın her noktasına yetecek düzeyde olmalıdır. LED sistemlerimiz ile en ekonomik şekilde çimlerinizi güçlendirin. Projektör Aydınlatma Yapı Malzemeleri uygun fiyatları ve GeT taksitli alışveriş seçenekleriyle sahibinden. DLP-1model Dolunay Led projektörler . Park, Bahçe Aydınlatma Tesisatı Yapımı ĠĢlem Sırası.


Küçük bir saha aydınlatma tesisatı montajı ve bağlantılarını. Led Armatürler,Tonoz Aydınlatma,Kanopi Aydınlandınlatmaları,Market Aydınlatmaları,Ofis Aydınlatmaları,Otel Aydınlatmaları,Kanopi Aydınlatmaları, Halı Saha . Led aydınlatma ürünlerin kullanım alanları sınırsızdır. Halısaha Aydınlatmaları: Ülkemizde çok yaygın bir şekilde yapılan halısaha aydınlatmalarında led .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü