Dantelden avize yapımı

Kas 20- Dantelden Avize Yapımı ve Dantelli Avize Modelleri. Geçen gün dekorolog Facebook hesabında paylaştığım dantelli avizenin nasıl yapıldığını . Mar 20- Aynı tekniği kullanarak eski dantelden lamba yapmayı da tercih.

Yine geri dönüşüm olarak tuvalet kağıdı rulosundan lamba yapımını ve yine . Ağu 20- Evde Eski Dantelden Avize Yapımı - Resimli Anlatım Evde eskiden kalma danteller varsa bunları değerlendirmeye ne dersiniz? Bu balonla yapılan avize modelini, balondan iple abajur yapımında görmüştük. Haz 20- DANTELDEN AVİZE YAPIMI SEMAN'IN ÇEKİLİŞİ VAR :) Uzun bir aradan sonra herkese merhaba.

Oca 20- Bol miktarda danteli alın, özellikle duvar tutkalıyla (işin püf noktası bu) kaplayın. Yuvarlak biçimli bir balonu şişirip bir yere asın. Işık armatürleri, lambalar, avizeler aydınlatma fonksiyonu ferah, loş ve romantik olan aynı zamanda iç .

Haz 20- İkea'nın uygun avizeleri de olmasa, sanırım her odaya ayrı avize almak ciddi bir servet. Hepsi birbirinden yaratıcı ve şık avize modelleri. Dantelden Avize, yapımı ile çok kolay kullanımı ve görüntüsü ile harika duruyor, pek çok sitede fotoğraflı anlatımı var ama ben sizlere videolu anlatımını. Tem 20- Daha öncede aynı teknikle yapılan farklı bir abajur dantel yapılışını sizlerle. Dantellerine kıyabilir isen, bu eşsiz avizenin yapımı çok kolay.


Eyl 20- Merhaba sevgili bayanlar, bugün tasarım tutkunları için harika ve oldukça farklı bir konu olan dantelden aksesuar yapımı konusunu hazırladım. Merhaba bu gün yine çok parlak ve kullanışlı bir fikirle karşınızdayız. Eminim herkesin evinde eskiyen veya emekliye ayrılan danteller . Dantelden avize yapımı, şık ve dekoratif bir aydınlatma aracına sahip olmak isteyenlerin deneyebileceği güzel bir kendin yap çalışmasıdır. Lace LightingRideau CrochetCrochet LampshadesCrochet PendantDesign CrochetThings LaceCrochet And KnittingCrochet IiAfra Nur.


Su koyduğunuz kapta danteli ıslatın ve kuru bir bezle birlikte sıkarak tüm.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Kablo tipleri hakkında geniş bilgi