En iyi buji kablosu

Haz 20- Arkadaslar Aracim corsa B 1. V Buji kablolarında sorun var bugun Aksaray'a parcacikara gittim orjinal birsey bulamadım ZETEX var TL . Nis 2013LPG ve BUJİ seçimiNis 2010PERFORMANS BUJİLERİ NE İŞE YARAR?

Ara 2006buji kablosu ve cıkardığı sorunlarEyl 2006forum. Enjeksiyonlu Araçlarda Buji Kablosu ve Buji Seçimi ? BenzerKas 20- İyi günler arkadaşlar reno memolikk adlı arkadaşımız bana soru sormuştu benimde aklıma takıldı açıkcası. Ateşleme sisteminin en önemli sistemi olan buji kablosu için marka tavsiyesi. Sizce hangi markalar iyi ve fiyatlarını tahmini yazarsanız memnun . En iyi buji kablosu fiyatı hakkında daha detaylı bilgi almak için yan taraftaki linke tıklayınız. May 20- LPG'ye tam güç veremiyoruz yani.


Benzinde ateşleme iyi ama lpgde yetmiyor. Mesaj Konu: BUJİ KABLO DEĞERLERİ 2011-05-0 12:34. Tem 20- buji kablosu malumnuzdur en çok hata payı olan bir parça.

Iridyumlar bildiğim kadariyla m tirnakli ve buji kablosuna extra yuk . B16ASoft tune edilmiş bir araç icin en iyi kullanılabılecek bujı kablosu nedir Gecen gunlerde arabanın ateşlemesının yetmedıgını . LPG Buji Seçimi+Jackson Racing KablolargönderiKas 2010Ultrasonic Buji İridyum Buji Platinyum Buji ? Eyl 20- gönderi - ‎yazarBu sebeple iyi durumda olmayan buji buji kabloları ve bobinler benzinde yeterliyken lpg de yetersiz kalıyor. NGK, bujiler, buji fişleri, kızdırma bujileri, lambda sensörü ve buji kablolarından oluşan. Bu yüzden NGK hemen hemen her motor için en iyi çözümü sunar. NGK ateşleme kabloları yüksek kalitelidir, uzun ömürlüdür ve çok ekonomiktir.


Tahmin ettiğim gibi bu bujiler katkısız lpg yi daha iyi yakıyor. Haz 20- dünyanın önde gelen buji üreticileri bosch ve ngk lpg kullanan aracların. BMW Buji Kablosu Ateşleme sistemi Otomobilin oto yedek parçalarını en uygun fiyatlı, orjinal ve garantili satın alabilirsiniz bulabilirsiniz.


Motosikletler için NGK buji fişleri, yüksek sıcaklığa ve çekme gerilimlerine karşı son derece iyi dirence sahip sağlam yapılı fenol reçinesinden bir muhafazadan . Oto buji markaları fiyatları Yedek Parça kategorisinde! Renault Buji Kablosu Bobin Kablolu Set 7702247027.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

Kablo tipleri hakkında geniş bilgi

Solar aplik