Led trafo seçimi

Oca 20- AMPER ŞERİT LED TRAFOSU – KAMERA ADAPTÖRÜ. Led için Amper veya daha yüksek bir trafo kullanmamız . Ağu 20- Şerit ledlerimizi satın aldık peki ama bunlara nasıl bir adaptör bağlayacağız ?

Ağu 20- Led trafosu, volt ile çalışan led ürünlerinin ihtiyaç duyduğu akım ve gerilim değerlerini sağlamak amacıyla üretilmiş ürünlerdir. SMD 50veya 32led çiplerinden oluşan şeritlerin metrede veya ledli modellerini sıklıkla görüyoruz. Peki şerit led trafo seçimi nasıl yapılmalıdır?


ERİT LED TRAFOLARI SEÇİMİ VE GENEL BİLGİ.

Led Adaptör Bağlantısı Nasıl Yapılır-Şerit Led Trafo. Tek Çip Şerit Led (3828) Trafo Hesaplama : Tek Çip Şerit Led metrede led çalışma voltajı V. Eğer yetmezse nasıl bir sistem kullanmam gerekiyo ? Aşağıda aldığım şerit led ve trafoyu paylaştım. POWER SUPPLY (ADAPTÖR) SEÇİMİ; LED'ler özel devrelerle desteklenmemişse genellikle 12v ile çalışırlar.


Nis 20- Şerit led ışıklandırma hakkında temel bilgiler. Yapılan hesap sonucu çıkan akım ve seçilen güç kaynağına uygun kablo. Soğuk beyaz led aldım ve uyguladım + trafo 20A ile . Led Trafosu ürünlerinde online satış GittiGidiyor'da!

VOLT AMPER ŞERİT LED TRAFOSU SLİM KASA , 5A LED TRAFO . Mar 20- 6-7metre şerit led ve fotodaki adet spot led için kaç wattlık adaptör almalıyım? Ağu 20- – tek çip metrede led olan şerit led volttur ve metrede mili. Nis 20- Elektrikle çalışan her cihazın, bir çalışma voltu vardır. Bu dahili yada harici bir adaptörle sağlanır.


Ağu 20- Led Trafosu Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Led trafosu, volt ile çalışan led ürünlerinin ihtiyaç duyduğu akım ve gerilim . Seçim yaparken LED sistemi dikkate alınarak bir LED trafo seçimi gerçekleşmelidir. Bu sayede ürünün tam kapasite etkisinin göstermesi . Ağu 20- Şerit led ürününüzde Kullanıcağınız Adaptör ve Trafo seçiminde mutlaka uzman birinden yardım almalısınız. Led Trafosu Seçiminde Baz alınan bazı önemli özellikler mevcuttur.


Bunların Başında gelen Önemli özelliklerden biride Led ürünümüzün . Yeni Nesil Led Aydınlatma Led Trafosu Online Satış Sitesi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü