Aydınlatma üreticileri

Pelsan Hakkında; yıl önce İstanbul' da kurulan Pelsan Aydınlatma; üretim, ihracat ve istihdam rakamları ile aydınlatma sektöründe Türkiye' nin en büyük . Lumina, aydınlatma sektörünün önde gelen profesyonel firmaları arasında yer almakla birlikte, Avrupa'nın tanınmış aydınlatma firmalarının Türkiye temsilciliğini . EBO 20-Elektrik Teknolojileri Bina Otomasyon Fuarı' da İkizler Aydınlatma olarak da yeni LED'li ve tasarım ürünlerimizi sergiledik.

Pamir Lighting manufactures decorative and technical T Tfluorescent, led lighting fixtures in Turkey and offers professional solutions for projects. Ara 20- 20LedLed Aydınlatma Fuarı'na katılan değerli katılımcılarımız gün. Aydınlatma Gereçleri İmalatçıları Derneği, tüzük, üyeler. Aydınlatma Armatürleri, Aydınlatma Armatürü Balastları, Aydınlatma Direkleri ve .

Nova Aydınlatma, kuruluşundan bugüne her faaliyetine yön veren öncü ve yenilikçi yaklaşımıyla,. Bahar Aydınlatma, tasarım çizgisi, ürün yelpazesi ve kalitesi ile Türkiye'nin en büyük aydınlatma üreticilerinden biridir. Amacı mekana özgü tasarımlarla sıklıgı . LED'i biz icat etmedik, Dünya'daki en büyük üretici de biz değiliz! Aydınlatma da ampul, trafo, starter üreticileri ile armatür kasaları üreticileri bir yanda, LED . LED Aydınlatma, Fiber optik aydınlatma teknolojisi, dekoratif led aydınlatma ürünleri.


Standart ürün grupları yanında, özel tasarım ve projeye özel led üretimler. OKTAYAYDINLATMA Işık Neredeyse Biz Oradayız İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN! Aydınlatma, Armatür,Ampul,Kabin Armatürü,LeTrafo.

Aydınlatma sektöründe döküm ürünlerin imalatı ve satışı. LE Tve TFloresan ile çalışan iç-dış mekan aydınlatma ürünleri. Haz 20- Cemdağ, aydınlatma armatürleri, ekipmanları konusunda faaliyet gösteren Türkiye'de aydınlatma teknolojileri alanında sektörün önder . Power ledli aydınlatma armatürleri ile iç ve dış dekoratif aydınlatma, lineer aydınlatma ve çevre aydınlatması konusunda projenin kendine özgü özelliklerine . Aydınlatma direkleri, yüksek yol aydınlatma direkleri, modern aydınlatma direkleri, endirek aydınlatma direkleri üretimi ve satışı yapan firmayız.


Cihan Elektrik 19yılında kurulmuş olup, aydınlatma alanındaki faaliyetlerine 20yılında başlayarak teknolojik gelişmeleri takip eden ve globalleşen . Yüksek yol aydınlatma direkleri,Bahçe aydınlatma direği, endirek aydınlatma, oturma bankları ve kamera direkleri üretimi ve ihracatı yapan dış aydınlatma . TS EN ISO 9001:20standartlarına uygun üretici firma . Jonksiyon Sıcaklığı: LED içerisinde, ışığın oluştuğu noktadaki (jonksiyon) sıcaklıktır. Bu sıcaklık aydınlatma üreticisi tarafından doğrudan ölçülemez çünkü . Dünyada kullanılan elektrik enerjisinin yaklaşık 20'lik bölümünün aydınlatma ihtiyacı için harcanmaktadır. Aydınlatma ihtiyacı için yeni teknoloji LED .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü