Yürüyen robot

Hayal gücünüzü kullanarak pek çok alternatif işlerde rahatlıkla geliştirebilirsiniz. Merhaba, bu videoda yaptığım yürüyen robotun çalışma prensibini ve nasıl yapabileceğinizi anlattım. Ağu 20- 3D yazıcı ile hazırlanan robotlar son yıllarda çokça kullanılmaya başlandı.

Bunlarda biriside BOB isimli bu sevimli robot uzun zaman önce . Eyl 20- Yürüyen servo robot denildiğinde aklımıza ciddi paralar harcanarak hazırlanmış robotlar gelir yapacağımız robot tıpkı insan gibi adım atmakta . Eyl 20- Basit yürüyen robot yapımı tek motorlu Basit robot nasıl yapılıyor yavaş çekimde ayrıntısı paylaşılmıştır. Merhaba arkadaşlar ilk elektronik ile uğraşmaya başladığım zaman yapmak istediğim projelerden birisi yürüyen konuşan robot yapabilmekti, şimdi bakıyorumda .

Oyuncak ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11. Yürüyen Robot Oyuncak için Çocuk Oyuncakları Parti, Kitap Ve Oyun ziyaret edin. Oca 20- Pek çok arkadaşımızın bize sorduğu ortak bir soru “Evde Baba-Oğul hafta sonu nasıl bir robot yapabiliriz?


Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Michigan Üniversitesi bilim adamları, insan gibi yürüyen ve yürürken dengesini koruyabilen bir robot geliştirdi. Robot projleri aramak yerine tek başlık altında topladım. Eyl 20- Videoda izleyeceğiniz robot sadece kağıt, lastik ve kürdan benzeri çubuklardan oluşuyor ve yürüyebiliyor.


Salford Üniversitesinde Ben ve danismanim G. Medrano-Cerda tarafindan dizayn edilmistir. Tem 20- İnsan gibi yürüyen robot şaşkınlık veriyor.

Yürüyüşü insandan ayırt edilemeyen robot tanıtıldı. Yürüyen Robot haberleri, son dakika yürüyen robot haber ve gelişmeleri burada. Hindistan'da Dünya Robot Olimpiyatları.


Kas 20- Birkaç tahta parçası, pil ve evde bulunan basit malzemelerle yürüyen küçük bir robot yapıldı. Ayrıca içine ampul koyulan robot karanlık ortamda . kanalında üst versiyonları hatta kağıttan temizlik robotu . Ara 20- Disney'in geliştirdiği VertiGo isimli bu robot, kertenkele misali duvarlarda gezebiliyor. Oca 20- İlk olarak bir insan gibi düşünmeye başlayabilirler. Sonrasında konuşabilir ve bir insan gibi görünebilirler.


Boston Labs firmasının yeni robotu Petman, aynı bir insan gibi adım atarak yürüyebiliyor, değişik bacak pozisyonlarını başarıyla . Eyl 20- Şimdide sadece tane servo motor kullanarak yapılmış bir robot paylaşacağız. MIT'den 3B Yazıcıdan Çıkar Çıkmaz Yürüyen Robot. Bir grup araştırmacı, 3B baskı dünyasında uzun süredir çözülmeyi bekleyen kronik soruna yenilikçi bir .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü