Maf sensörü temizleme spreyi

Sprey Etkin Temizleyici Toplu alım indirimlerini inceleyiniz. Bu arada önemli bir hatırlatma daha, Sensör yada başka hangi elektrikli parça olursa, erkek-dişi fişlerinin içine temizleyici sprey sıkmayın. CRC Air Sensor Clean MAF Hava Akış Sensoru Temizleyici,rh:724odeal. Liqui Moly MAF Hava Akış Sensörü Temizleyici Sprey 2ml,rh:otomobileczanesi.


Hava Akış Metresi Temizliği Yaptıran Var mı? JPG,ow:259pt:VW, Audi, Skoda ve Seat\u0026;ı olanlar bu konuyu iyice okusun :),rh:zipkinci. Maf Sensörü Temizligi - C-Max I (2003-2011) - Oto Club Türkiye,rh:otoclubturkiye. Ka - Maf Sensör Temizliği - Ka - Sorunlar ve Çözümleri - Oto Club. Başka bir görseli rapor etLütfen rahatsız edici görseli rapor edin.


Ağu 20- Havaakışmetre (debimetre) içinde ince teller var, balata spreyi aşırı çözücü. MAF sensörü yani hava akışmetre temizliği için özel spreyler var . Boğaz Kelebeği Ve MAF Sensörü Temizliği Yaptım RESİMLERİ. Ağu 2015uzman sorusu map sensörü nasıl temizlenir.


Forumlar › GARAJ ve TEKNİK › Teknik Bilgi PaylaşımıÖnbellekBenzerAğu 20- İlk olarak sanayideki ustam maf sensörünü dikkatli bir şekilde çıkardı. Sonrasında yağsız kontak spreyi ile aralıklı olarak ölçüm yapan tellerin . Ağu 20- MAF sensörün içini bu sprey ile temizleyecez,sıcak kabloyu spreylerken dikkatli olucaz,çok ince ve eğer kırılırsa MAF'ı yenilemek gerekir . Hava Kütle Ölçer yada debimetre olarak adlandırılan sensörün görevi ve çalışma ilkesini anlatan bir çalışmadır. Devre spreyi dediğin elektronik board temizleyici spreyler MAF için iş görür. Motip Kontak Temizleme Spreyi Yağsız 4Ml. Krom Metal Bakımı › Motip Krom Metal BakımıÖnbellekBenzer Kullanıcı oyu: - ‎incelemeMotip Kontak Temizleme Spreyi Yağsız 4Ml.


Made in Holland en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Hava akışmetre balata temizleme spreyi ile temizlenir mi benim bildiğim. Maf Sensörü Celan Spreyi SpaRiş Ettim TL Kendim SÖktüm . MAP SENSÖR TEMİZLİĞİgönderiAğu 2013maf sensör-boğaz keebeği-oksijen sensörü temizliği. Kullanıcı oyu: - ‎incelemeBenzinli ve dizel motorların hava kütle ölçme mekanizmaları içerisindeki hassas parçaların, örneğin ısıtma tellerinin ve sensörlerinin hızlı ve etkili temizliği için . Liqui Moly Maf Hava Akış Sensörü Temizleyici Sprey 5TL ile n11.


Temizlik Koruma fiyatı ve özellikleri, Aksesuar Tuning kategorisinde. Arkadaşlar maf sensörü temizliğini kendi aracımda denedim yağsız elektronik kontak spreyi. Map sensörü egzos manifoldu üzerinde, Maf sensörü ise hava. Pihilips Contact Cleaner yağsız temizleme spreyi ile yapacağım. Gördüğüm kadarı ile MAF sensörü hava kanalının filtre kutusuna girdiği . Amerikan sitelerinde MAF sensör temizleyici sprey kullanılması öneriliyor (2. resim) ancak o spreyi Türkiye'de bulabileceğimi sanmıyorum.


Ara 20- Öncelikle MAF sensörü nedir, onu öğrenerek başlamanızı tavsiye. Konu: M2Maf sensor (Akışmetre) temizliği. Kas 20- Maf sensörü fiyatı tuzludur,temizlemek yerine temizletebilirsiniz.


Maf sensör temizliğinde 'yağsız elektronik kontak sprey' kullanılır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü