Ipten avize yapımı

Balondan abajur yapımı veya ipten abajur yapımı videomuz hazır. Bak - İpten Avize Yapımı, Nasıl Yapılır? Evinize dekoratif ve sıradışı bir avize tasarımı yapmaya ne dersiniz?

Balon ve ip kullanarak yapabileceğiniz bu proje ile evinize de şık bir güzellik katmış . Mar 20- avize iplik kullanarak avize yapımı. Annelerimizin bizlere atkı veya kazak ördüğü iplerden); Avize için lamba duy ve . Tem 20- Evde Balondan Abajur Yapımı - İpten Abajur Yapımı Evde balondan abajur yapılışı ile ilgili bu yazımda paylaşacağım anlatımlı video sayesinde .

Mar 20- bu gün evimize çok şık iplerden hazırlanan lamba projeleri paylaştım size. Yalnızca balon ve ip kullanarak avize yapımını gösteren video. Ev yapımı bir avizeye sahip olmak için. Sizde salonunuzdaki avizelerden sıkıldıysanız bu avizeyi yapabilirsiniz. Oca 20- Bu şirin avizelerin yapımı ise şöyle; - kg beyaz tutkal - İstediğiniz renk orta kalınlıkta örgü ipi -tane büyük balon -Eğer süslemek isterseniz . May 20- Evinize dekoratif ve sıradışı bir avize tasarımı yapmaya ne dersiniz?


Balon ve ip kullanarak yapabileceğiniz bu proje ile evinize de şık bir . May 20- Şişirilmiş balonla ve herhangi bir ince urgan, kenevir, sicim ipi, yün gibi iple ve yapıştırıcı ile lamba yapmak mümkün. Ara 20- Balondan Avize Nasıl Yapılır.

Bu üçlü ile ne yapıldığını çoğu kişi biliyordur, pek çok kişi de uyguladı . ZEL TASARIM 1+İpli Yumak Bej Avize-Dekoratif El Yapımı İp Avize ÜCRETSİZ. SÜPER HASIR İpli Yumak Tekli Avize-El Yapımı Dekoratif JÜT İp Avize. El emeğine önem verenlerin evde kolaylıkla yapabileceği çok şık bir avize.


Tutkalı bir kaba alın ve biraz seyreltin ( sulandırın). Desenli Klasik Osmanlı Balon Avize #lighting #aydinlatma #ottoman #osmanli. Balondan avize nasıl yapılır diye merak edenler izlesin. Gerçekten ipten yapılmış abajur ilginizi . Eyl 20- Büyük bir avize için balon yerine deniz topunu tercih edebilirsiniz.


Etiketler: EL YAPIMI AVİZE, İP AVİZE, KIRNAP İPİNDEN AVİZE, TUTKALLI . Sadece ip tutkal ve balon kullanarak şık bir avize yapabilirsiniz. Balon İle Harika Avize Yapılışı İçin Gerekli Malzemeler : İstediğiniz boy bir balon ya da plastik top; Dilediğiniz kalınlıkta ip; Yarım . Ip Avize modelleri, ip avize markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları. SÜPER İpli Yumak Tekli Beyaz Avize-El Yapımı Dekoratif İp Avize.


Tem 20- Evde basit ama güzel bir avize yapımı için sizlere bir fikir vermek istiyorum. Gerekli olan malzemeler sadece bir balon ,ip ve tutkal. Bu şahane avizelerin yapımı ise şöyle; Malzeme listesi: 1. Balondan avize nasıl yapılır diye merak edenler . Eyl 20- Uzun süredir yapmaya heveslendiğim ama bir türlü başlayamadığım balondan avize yapımını resimlerle anlatacağım.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü