Led fototerapi

Bilitron 30'nın minyatür tasarımı sayesinde küvöz içindeki bebeklerinizi daha kolay gözlemleyebilirsiniz. TENDE ELEKTRONİK YAZILIM MÜHENDİSLİK İLETİŞİM MAKİNA SAN. Hasta güvenliği için düşük ısı yayılımı; Renkli OLED ekran; Hızlı tedavi; Gürültüsüz çalışma; Kolay kullanım; Tedavi zamanı .

Yeni Doğan Sarılık Tedavisinde Fototerapi ve Mavi LED Teknolojisi Atom Farkı ile… Sarılık yeni doğan bebeklerde oldukça fazla görülen bir hastalıktır. Sessiz çalışma ve fansız soğutma özelliği. Otomatik kapanma ve alarm ikaz özelliği.


Yenidoğanlar İçin Özel Tasarlanmış LED Fototerapi.

Kuvöz, Açık Yatak, Bebek Kotu, Radyant Isıtıcılarda Kullanılabilen. Normal doğumların yarıdan fazlasında sarılık görülmektedir. LED tipi - LED teknolojisi ile hızlı ve kesin çözüm - Üstten tedavi uygulamalı - Her tip küvöz . STTEN YÜKSEK YOĞUNLUKLU YENİDOĞAN LED FOTOTERAPİ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ.


Bebeklerin sarılık tedavisinde kullanılan fototerapi cihazının yerlisini üreten Ankaralı bir. Firmanın sahibi Ferhat Yıldız, yüzde 1yerli LED fototerapi cihazının . YÜKSEK YOĞUNLUKLU YENİDOĞAN LED FOTOTERAPİ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ. KONU: Hastanesi ihtiyacı fototerapi cihazı teknik şartnamesi.


Ertunç Özcan Firması için tasarlanmıştır.

Yenidoğan sarılık tedavisinde kullanılır, yenidoğan kanındaki bilirubin miktarını . Led Fototerapi Cihazı Bistos BT-4Bistos BT-4Led Fototerapi Cihazı Taşıma Standı Ayarlanabilir pozisyon verilebilen askı 250Saat LED lamba Ömürlü . ALTAYLI MEDİKAL, sektördeki faaliyetine 20yılında başlamış olup, kuruluş amacına yönelik hizmetlerinde hiçbir değişiklik yapmadan yoluna devam . Hafif, sessiz, güçlü ve teknolojik olarak tasarlanmış cihaz plastik gövde tasarımlı ilk yerli yoğun fototerapi cihazıdır. Yüksek yoğunluklu ve eşit ışık dağılımlı fototerapi ünitesi aynı zamanda sessizdir ve led ışıklara sahiptir. Led Fototerapi - Küvez Üzeri Fototerapi - Üstten ve taşınabilir Fototerapi - Tünel tipi Fototerapi -Tıbbi cihaz Tamiri - Yedek ve Sarf Malzeme. LED LAMBALI FOTOTERAPİ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ. Cihaz, yeni doğanlarda fototerapi tedavi uygulamasını sağlayacak şekilde tasarlanmış olmalıdır.


BLUE cozy sistemi mavi LED ışık kaynağı ile bebeğe alttan fototerapi vermektedir. BİLİRUBİNİN EN ETKİN ŞEKİLDE DÜŞÜRÜLMESİ1. LED ışık teknolojisiyle bebek sarılıkları tedavisinde etkin olarak kullanılan, ergonomik ve şık fototerapi cihazı tasarımı yapıldı.


Türkiye'de ilk kez üretimi yapılan ''LED Fototerapi Cihazı'', mevcut teknolojilerdeki istenmeyen zararlı mor ve kızıl ötesi ışınlar yaymıyor; ayrıca kuvözlerde yatan . LED Işık kaynağı teknolojisi; Özel mavi Led ışık teknolojisi; Maximum Koruma ve Hızlı terapi; Sessiz çalışma ve fansız soğutma özelliği . Yüksek Yoğunluklu LED Fototerapi Cihazı Teknik. Yenidoğanların, yoğun fototerapi ile tedavi edilmeleri ve yüksek bilirubin düzeylerini.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beşiktaş avize

T2d diode

Araç içi priz dönüştürücüsü